فایل پروژه فایل پروژه

اطلاعیه فروشگاه

کاربران گرامی سلام .افتخار می کنیم که ما را انتخاب کرده اید، تمـاس با مــا:supprozhe@gmail.com تلگرام ما:09118832005 تمام محصولات بصورت فایل Word یا فرمت های قابل ویرایش دیگرمیباشد و بطور دقیق و استاندارد ویرایش و تنظیم شده است. دکمه خرید هر محصول در پایین صفحه توضیحات آن می باشد. در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود.

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل

این تحقیق بصورت PowerPoint و با موضوع روش تیتراسیون فرمل می باشد. برای رشته صنایع غذایی مناسب است و در 41 اسلاید کامل می باشد.

در ادامه سر تیتر های تحقیق آمده است . این پاورپوینت را می توانید بصورت کامل و آماده تحویل از پایین همین صفحه دانلود نمایید.

بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد.

 

فهرست اسلایدها
تعريف عیار پروتئين
وسائل لازم برای آزمايش
معرف های لازم برای آزمايش
مشخصات نمونه مورد آزمايش
طرز عمل
الف) تهيه رنگ استاندارد
ب) تيتراسيون
دقت آزمايش
علل اصلی اشتباه در عمل
روش نصب رنگ
اصول آزمايش
رنگهای مورد استفاده
Amido Black 10B
Orange G
Acid Orange 12
شرایط انجام آزمايش
روش های آزمايش
معرف های لازم برای آزمايش
محلول رنگ و تامپون
طرز عمل
تنظيم رابطه بين دانسيته اوپتيک محلول و مقدار پروتئينها
محاسبه ظرفيت نصب رنگ
رابطه ظرفيت نصب رنگ
مقايسه روشهای سياه آميدو و Orange – G
تعيين مقدار کازئين شير(روش استاندارد بين المللی)
اصول آزمايش
وسائل لازم برای آزمايش(رسوب دادن کازئين)
معرفهای لازم برای آزمايش (رسوب دادن کازئين)
آزمايش شاهد
نتيجه گيری
دقت آزمايش
تعيين مقدار آلبومين
تعيين مقدار ازت غير پروتئينی


پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,320 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 4,800 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Ravesh-T_1248118_8687.zip192.4k





دانلود پاورپوینت تكنولوژي هاي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

دانلود پاورپوینت تكنولوژي هاي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده) این تحقیق بصورت PowerPoint و با موضوع تكنولوژي هاي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)  می باشد. برای رشته صنایع غذایی مناسب است و در 29 اسلاید کامل می باشد. در ادامه سر تیتر های تحقیق آمده است . این پاورپوینت را می توانید بصورت کامل و آماده تحویل از پایین همین صفحه دانلود نمایید. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان 3,240 تومان 10% تخفیف

دانلود پاورپوینت بیاتی نان

دانلود پاورپوینت بیاتی نان این تحقیق بصورت PowerPoint و با موضوع بیاتی نان  می باشد. برای گروه های علوم و صنایع غذایی  مناسب است و در 33 اسلاید کامل می باشد. در ادامه سر تیتر های تحقیق آمده است . این پاورپوینت را می توانید بصورت کامل و آماده تحویل از پایین همین صفحه دانلود نمایید. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,280 تومان 7,452 تومان 10% تخفیف

دانلود پاورپوینت HACCP در توليد بستنی

دانلود پاورپوینت HACCP در توليد بستنی این تحقیق بصورت PowerPoint و با موضوع HACCP در توليد بستنی  می باشد. برای رشته صنایع غذایی  مناسب است و در 25 اسلاید کامل می باشد. در ادامه سر تیتر های تحقیق آمده است . این پاورپوینت را می توانید بصورت کامل و آماده تحویل از پایین همین صفحه دانلود نمایید. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ، لینک دانلود نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک فایل مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد.   ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان 3,240 تومان 10% تخفیف